fredag 14 mars 2014

Citigroup (C) - InköpInnehavet i C har ökats med ytterligare 50st aktier á 47,94 USD (totalt 2397,00 USD). Föregående inköp gjordes till 53,91 USD/st så priset har fallit tillbaka en del. Detta inköp ökar den årliga passiva inkomsten i Frihetsfonden med 2,00 USD med nuvarande utdelning. Jag räknar dock liksom många andra med att den kommer att höjas rejält inom en snar framtid.

Mitt inlägg vid föregående inköp finns här.

3 kommentarer:

 1. Vad har Citigroup för direktavkastning i dagsläget?

  SvaraRadera
 2. Endast 0,04$ per aktie så det är ingen aktie man köper för utdelningen den ger för närvarande åtminstone.

  SvaraRadera
 3. Citigroup köper man för att den är lite lägre värderad än andra banker och det finns chans till lite kraftigare förbättringar av resultatet framöver än hos andra banker, då Citigroup haft problem men sen lite mer än ett år tillbaka? har en ny ledning som rensar upp i banken så vinsterna bör öka framöver.

  Jag har tagit en första position i Citigroup och bevakar den. Jag vill fylla på mer, men nu närmast framöver går mina likvider till teckna i Hemfosa, men jag får pengar i början på april då Cision köps upp, så jag bevakar kursen noga, säger som ägamintid att om kursen faller mot 40-45 usd är det bara slå till och öka på. Men det lockar redan nu att öka i Citigroup.

  SvaraRadera