torsdag 10 december 2015

Kinder Morgan - Ökat*2


Jag har fortsatt att fånga den fallande kniven vilket innebär att innehavet i KMI har ökats med ytterligare 120st aktier á 17,72 USD (totalt 2126,40 USD) och 120st aktier á 15,45 USD (totalt 1854,00 USD). Föregående inköp skedde på 23,00 USD. KMI sänkte sin utdelning rejält i veckan och delar nu ut 0,50 USD årligen (tidigare 2,04 USD). Dessa inköp ökar den årliga passiva inkomsten i Frihetsfonden med 120 USD och det motsvarar en medelutdelning på 3%. 

Tidigare inlägg om bolaget finns finns här.

8 kommentarer:

 1. Hej

  Jag kan bara applådera ditt val. Jag högg själv till på KMI i går kväll men mitt inlägg om det kommer först i morgon :-)

  Tack för en trevlig blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Ser att du har fått upp inlägget och sitter på en fin blogg jag missat.

   Tack för ditt besök :)

   Mvh,
   Frihetsfonden

   Radera
 2. Hej, det var länge sedan du skrev något. Skulle behöva lite intressant helgläsning. Kinder Morgan är bara ett hack i kurvan :) du surar väll inte över dem. Jag förlorade 250tkr på Karo bio en gång. Det var deppigt... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   jag är tyvärr van att förlora pengar så surar absolut inte desto mer över detta :)

   Radera
 3. Vill förtydliga, jag tror kinder Morgan repar sig även om det tar ett tag, saknar dina intressants artiklar så skriva gärna lite till nästa helg så man kan hålla sig undan släkten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror också de kommer igen på sikt. Har tyvärr inte så mycket tid till att skriva mer än när jag gör inköp och månadsuppdateringarna för tillfället.

   Radera
 4. Jo tid är det ont om. Jag sitter lite tråkigt till med bhp billiton inköpt på 43$ men tänker inte sälja. Ett av värdens största råvaubolag med hygglig balans räkning går inte i konkurs, dock tror jag på fryst utdelning ett par år kanske. Är glad att jag har lyckats hålla mig undan direkt ägande i rena oljebolag iallaf. Där tar det nog lång tid innan det vänder. God jul

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är i samma sits där också.. :)

   God Jul!

   Radera