måndag 18 april 2016

Nokia - InköpJag har köpt 500st Nokia med ett snittpris på 5,15 EUR (totalt 2 575,00 EUR). De delar ut 0,16 EUR årligen vilket ger en utdelningsprocent på 3,1%. Detta ökar den årliga passiva inkomsten i Frihetsfonden med 80,00 EUR. I år delar de dessutom ut 0,10 EUR extra per aktie.

4 kommentarer:

 1. Vad gör Nokia nuförtiden?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   kort kan man säga att de jobbar med nätverk nuförtiden.

   Mvh,
   Frihetsfonden

   Radera
 2. Hej!

  Vad tror du om företagets framtid? Jag har inte sett dig skriva någon analys av bolaget. Efter en snabbtitt verkar de ha stadigt minskande omsättning, vinst och utdelning, hur ställer du dig till detta?

  Vad tror du om konkurrensen, utifrån din kommentar ovan sysslar bolaget med nätverk, innebär detta att deras största konkurrenter är Ericsson och Huawei?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Jag har tyvärr inte tid att publicera underlag till mina inköp här på bloggen utan använder den mer som noteringar på inköp. Men jag tror att samgåendet med Alcatel-Lucent kommer att falla ut väl med både kostnadsbesparingar och möjligheter att konkurrera ännu bättre om de största kunderna.

   En krydda för aktien i åtminstone min värld vore om Nokia kom ut med en ny fin telefon i slutet på året då jag tror det finns ett stort sug efter det ute i världen.

   Mvh,
   Frihetsfonden

   Radera