lördag 21 september 2013

Första inlägget.

Välkommen till frihetsfonden!
 
Här hoppas jag kunna bjuda er på min/vår resa mot ekonomisk frihet i en inte allt för avlägsen framtid.
 
Ekonomisk frihet för mig innebär inte ett liv i lyx och överflöd utan snarare möjligheten att ta sig ur ekorrhjulet (typ utbildning, jobb, huslån, barn, jobb 8-16 tills jag är 70 år och sedan dö). Min plan för att komma ur detta med tiden är passiva inkomster. Framför allt med dividender från aktier. Jag hoppas kunna bevisa att detta även går att nå för "en vanlig knegare", vägen är dock fortfarande lång och definitivt inte spikrak.

Jag följer massor av bloggar men de jag uppskattar mest att läsa finner ni här till höger. De skänker kunskap, information, tankeställare och en massa annat jag älskar att reflektera över.
 
Jag är snart 34 år och just nu är målet att kunna nå min definition på ekonomisk frihet före jag fyller 50. Givetvis hellre förr än senare. Dock har jag troligen barn etc. framför mig ännu och sådant kan förstås få en att justera planen. Jag är helt grön på bloggande men hoppas den och jag skall utvecklas i takt med att jag blir mer erfaren. Jag kommer här att visa hur frihetsfonden avancerar och dela med mig av övrigt som jag tycker är intressant.

Hoppas jag skall få denna blogg att rulla och att ni finner intresse i den!
2 kommentarer:

  1. Vad kul med en ny ekonomiblogg! =)

    SvaraRadera
  2. Tack för det. Om det finns ett intresse för den skall jag försöka hålla den uppdaterad så att den kan bli intressant att följa.

    Och tack för din blogg, en av de jag alltid läser då det kommer nya inlägg :)

    SvaraRadera