tisdag 21 oktober 2014

ConocoPhillips (COP) - Ökat


Innehavet i ConocoPhillips har ökats med ytterligare 35st aktier á 66,40 USD (totalt 2 324,00 USD). Inköpet gjordes då priset på aktien fallit mycket på kort tid. Detta inköp ökar den årliga passiva inkomsten i Frihetsfonden med 102,20 USD (á 2,92 USD) och det motsvarar en utdelning på 4,4%. 

Tidigare inlägg om bolaget finns finns här.

4 kommentarer:

 1. Hur stor är förvaltningsavgiften för dig för att förvalta din portfölj? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Jag använder mig av en mäklare som inte tar ut någon förvaltningsavgift på mina innehav för förvaringen av värdepappren. I övrigt förvaltar jag Frihetsfonden själv så några arvoden till någon utomstående betalas inte förutom courtage.

   Med vänlig hälsning,
   Frihetsfonden

   Radera
  2. Jag var otydlig i min formulering. Jag syftade på courtaget när jag undrade över förvaltningsavgiften för jag tänkte mig courtaget som en slags förvaltningsavgift.

   Radera
  3. Ok :)

   Jag betalar normala avgifter till nätmäklaren. Hur mycket det blir på årsbasis beror ju förstås på min aktivitet på marknaden. Meningen är att det inte skall bli allt för många transanktioner på ett år.. Jag brukar också försöka hålla det till att courtaget inte står för mer än max ca en procent av den totala summan.

   Mvh

   Radera